2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına Başlandı

20 Ekim 2023 Cuma


Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültemiz; güçlü çağdaş ve dinamik akademik kadrosuyla 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına başladı.

Modern eğitim ve öğrenci odaklı Fakültemizde, klinik öncesi eğitimimiz, öğrencilerimizin çağdaş bir preklinik eğitimi almasına olanak sağlayacak şekilde hazırlanan laboratuvarımızda yürütülmekte olup eğitmen masasında bulunan teknolojik kamera ve ses düzeni sayesinde, öğrencilerimizin öğretim üyelerinin öğretilerini ve pratik uygulamalarını kişisel monitörlerinden eş zamanlı olarak izleyebilmektedir. Fantom modellerin tüm fiziksel özellikleri hasta senaryosunu en iyi simüle edebilecek şekilde ayarlanmıştır. Öğrenciler model üzerinde aeratör ve mikromotor ile uygulama yapabilmekte, protetik, restoratif ve endodontik işlemlerin uygulamalarını yapabilmektedir.
Öğrencilerimizin klinik öncesi eğitimlerinde önemli yeri olan laboratuvarlarda, klinik uygulamalar öncesi yetkinliklerini arttıracak ve klinik eğitimlerinde gerçekleştirecekleri dental tedavilerin yüksek kalitede olmasını sağlayacaklardır.